3η Έκθεση Γραμματοσήμου Αγρίνιο 2015

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου (Δημ. Βότση 2) η 3η Έκθεση Γραμματοσήμου “Αγρίνιο 2015”.

Η έκθεση έγινε με την υποστήριξη των Ελληνικών Ταχυδρομείων και του Δήμου Αγρινίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου ο οποίος τόνισε:

“Τα γραμματόσημα αυτά πρέπει να τα μνημονεύουμε σαν ιστορικά στοιχεία για τον τόπο μας κι εμείς ως δημοτική αρχή κι όλοι οι Αγρινιώτες πρέπει να στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες γιατί το γραμματόσημο μεταδίδει τα μηνύματα που φέρει και αποτελεί προβολή της ιστορίας και της ομορφιάς της περιοχής μας.”

Ο πρόεδρος της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου κ. Σκαρμούτσος στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι:

“Η Φιλοτελική Εταιρεία Αγρινίου από το έτος ιδρύσεώς της έως σήμερα προσφέρει αδιάλειπτα στα πολιτιστικά δρώμενα της πολιτιστικής κοινωνίας του Αγρινίου. Τα εκθέματα είναι καρπός πολύχρονων προσπαθειών των εκθετών και πιστεύω ότι θα ικανοποιήσουν τους επισκέπτες με την ποικιλία και αρτιότητά τους.”

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας.

Το παρών έδωσαν επίσης πλήθος συλλεκτών, φιλοτελιστών, ταχυδρομικών και πολιτών του δήμου Αγρινίου και όχι μόνο.

  • Η 1η φιλοτελική έκθεση στο Αγρίνιο έγινε από 20-28 Ιουνίου 1981 στα πλαίσια των Παπαστράτειων γιορτών και αγώνων.
  • Η 2η φιλοτελική έκθεση από 5-9 Απριλίου 2008 στο Παπαστράτειο Μέγαρο με συμμετοχή εκθετών όχι μόνο από το Αγρίνιο αλλά και από όλη σχεδόν την Ελλάδα.
  • Η 3η φιλοτελική έκθεση πραγματοποιείται από 14-21 Φεβρουαρίου και καλούνται όσοι αγαπούν το γραμματόσημο και την ιστορία να την επισκεφθούν.

Κυκλοφόρησε επίσης για την εκδήλωση και καλαίσθητος αναμνηστικός ταχυδρομικός φάκελος με την αντίστοιχη σφραγίδα της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους εκθέτες για την υπομονή και το μεράκι τους.

programma_ekthesi_grammatosimou

Έκθεση Γραμματοσήμων Αγρίνιο 2015 φάκελος

P

P

P

P

P

Last modified: 09/03/2015