Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Γιάννη Β. Καρύτσα με τίτλο “ΕΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ φύλλα πολεμικού ημερολογίου του Βασιλείου Ι. Καρύτσα”.

Η εισαγωγή, επιμέλεια της έκδοσης και το χρονολόγιο των γεγονότων έγιναν από τον Γιάννη Β. Καρύτσα. Το βιβλίο αποτελεί το χειρόγραφο πολεμικό ημερολόγιο του πατέρα του Βασίλειου Καρύτσα. Περιέχει τα προσωπικά πολεμικά του βιώματα και τις εμπειρίες του από την μακρά και ηρωική του στρατιωτική ζωή.

“Είναι τα προσωπικά βιώματα και συναισθήματα, το ηθικό του στρατιώτη, οι κακουχίες, η σωματική και ψυχική αντοχή, η πείνα, η δίψα, η κούραση, ο ηρωισμός, η αφήγηση διάφορων χαρακτηριστικών προσωπικών περιπτώσεων, η ψυχολογική και πνευματική κατάσταση των πολεμιστών που δίνουν το κλίμα στο πολεμικό μέτωπο και που μόνο σε ανάλογα ημερολόγια μπορούν να καταγραφούν. Και στην προκειμένη περίπτωση ο Βασίλειος Καρύτσας με ιδιαίτερη πειστικότητα και ειλικρίνια μας δίνει τις συγκλονιστικές πολεμικές στιγμές που βίωσε.”

Οι 292 σελίδες του βιβλίου αποτελούν στην κυριολεξία ένα πραγματικό ιστορικό ντοκουμέντο, τεκμηριώνει τα γεγονότα και ρίχνει φως στις σελίδες εκείνες της ελληνικής ιστορίας που γράφτηκαν με αίμα, πόνο, ηρωισμούς και ανδραγαθήματα.

Του ευχόμαστε καλή και επιτυχημένη κυκλοφορία.

scanner2

Περισσότερες πληροφορίες ο αναγνώστης θα βρει για το βιβλίο επικοινωνόντας με το συγγραφέα στα παρακάτω τηλέφωνα:

210 8679264

6946296277

scanner1

Last modified: 09/01/2016