Το 28ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΒΑΛΤΙΝΩΝ είναι γεγονός.

Οι Βαλτινοί είναι το σύνολο των χωριών της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας που συνορεύουν με την Ήπειρο και την Ευρυτανία και καταλήγει στα παράλια της Αμφιλοχίας.

Το 28ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΒΑΛΤΙΝΩΝ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στην παραλία στις Τζιτζιφιές.

Οι Βαλτινοί στις μέρες μας παρά την κρίση επιχειρούν να συσφίξουν τις σχέσεις των συμπατριωτών τους  και να αναδείξουν τα τοπικά ήθη και έθιμα και να διατηρήσουν άσβεστη την παράδοση.

Ένα πλήθος από μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα θα λάβουν μέρος προκειμένου να μπολιαστούν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι ,με αυτή την αξιολάτρευτη και αξιομνημόνευτη ιστορική παράδοση.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος όλοι οι καλλιτέχνες που έχει αναδείξει ο Βάλτος, προσφέροντας με το έργο τους στην ανύψωση του ηθικού όλων των καταγόμενων από τον Βάλτο αλλά και όλων των Ελλήνων.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, των τεχνών, του αθλητισμού, του πολιτισμού και των επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλουσιότατο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια και χορούς ,με φαγητό και ποτά.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Πουλιάσης με συμπαρουσιάστρια γνωστή και αγαπημένη ηθοποιό (έκπληξη).

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάνος Ιερωνυμάκης και ο Χρήστος Σαλαούνης.

Καλούμε όλους τους Βαλτινούς και όχι μόνο, να παραβρεθούν σε ένα γεγονός με παράδοση 27 χρόνων, αλλά και όπως διαφαίνεται λαμπρό μέλλον που διαθέτει κύρος και ποιότητα.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι 12 περιφερειακά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια της ευρύτερης περιοχής του Βαλτού και μεγάλο κανάλι πανελληνίου εμβέλειας.

 

img_9160-thumb-large

Πηγή: http://www.kathimerini.gr

 

P

 

P

Last modified: 26/05/2016